31 16 39 30

Sweet almond -150 Ml.

134,00 kr. Inkl. 25% Moms

UDSEENDE
Flydende, lysegul fed olie.

FORDELE
Sød mandelolie er en af ​​de mest universelle olier, mild i duften og blid i sin sammensætning. Den kan bruges til alle hudtyper og er også velegnet til følsom hud på grund af dens hypoallergene egenskaber. Sød mandelolie er gavnlig for tør hud og hud med forskellige lidelser.

Nogle af dets næringsstoffer og deres fordele: A Vitamin (Retinol) stimulerer produktionen af ​​nye hudceller; Omega3 kan hjælpe med at reducere synlige tegn på for tidlig aldring af huden; E Vitamin og Niacin er effektive til at lysne hudtonen og forbedre den generelle teint; Ceramider i linolsyren fungerer som hudens vigtigste fugtgivende byggesten.

Sød mandelolie nærer huden og kan hjælpe med at mindske forekomsten af ​​ar. Dens ikke-komedogene egenskaber gør den også velegnet til hud med tendens til urenheder og acne. I sin universalitet kan den bruges til både hår og hovedbund.

SWEET ALMOND
Bæreolie (Sød mandel)

Mandelolie findes i 2 sorter – bitter og sød. Den bitre variant producerer nogle skadelige komponenter, når de behandles, hvilket gør det giftigt. Ordet mandel antages at stamme fra fransk ‘almande’ og græsk ‘amydala’. En del af hjernen, er ansvarlig for beslutningstagning og følelsesmæssig behandling. Man har antaget, at mandler øger disse funktioner. Mandler har oprindelse i Mellemøsten og har spredt sig langs Middelhavet til Afrika og Europa.

Mandelolie er kendt som ‘Nøddens konge’ og har været brugt i århundreder af gamle kinesiske og ayurvediske udøvere. Mandel har været mest populært til at behandle mindre snit og sår med, men bruges også til at berolige og blødgøre huden. I dag er det en populær ingrediens i kosmetiske produkter på grund af dets gavnlige egenskaber.

 

Du kunne også være interesseret i...