31 16 39 30

Castor bæreolie – 150 Ml.

88,00 kr. Inkl. 25% Moms

UDSEENDE
Klar gul tyktflydende væske.

FORDELE
Ricinusolie/Castorolie er en stabil blank olie, der mest bruges i dekorativ kosmetik (lipgloss, læbestift, mascara). Det er en naturlig fugtighedscreme, der forhindrer vandtab gennem de ydre lag af huden. Unik i sin sammensætning på grund af ricinolsyren.
Castorolies sammensætning gør den til en ideel hjælp ved mindre sårhelingsprocesser, reduktion af symptomer på den akne-udsatte hud og som en ekstra naturlig hjælp ved behandling af svamp.
Dens kemiske bestanddele har stærke antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger – alle disse egenskaber gør den til en god kandidat til hud, tilbøjelig til urenheder.

CASTOR
BÆREOLIE

Castorbønner er blevet opdaget af de gamle egyptere og brugt af deres læger til at beskytte øjnene mod irritation. Påstået brugte Cleopatra det som et skønhedshjælpemiddel. For 1.400 år siden blev det introduceret til Kina fra Indien og er en af de ældste dyrkede afgrøder.

I dag bruges det til dets antiinflammatoriske og vækstfremkaldende egenskaber.

 

Du kunne også være interesseret i...