31 16 39 30

Jojoba bæreolie med cbd – 150 Ml.

230,00 kr. Inkl. 25% Moms

UDSEENDE
Klar, lysegul tyktflydende væske.

FORDELE
Jojobaolie er en plantevoks, ikke rigtig olie og er derfor meget stabil. Det absorberes let i huden, efterlader ikke en fedtet overflade, mens den stadig danner en beskyttende barriere på huden, så huden kan trække vejret. Det er en af de bedste olier til hudbeskyttelse med meget sjældne allergiske reaktioner. Jojobaolie er meget modstandsdygtig over for oxidation og fungerer som en naturlig emulgator.
Det hjælper med at kontrollere bumser (talg) og kan også bruges på problematiske teenager’s hud på grund af dets ikke-comedogene egenskaber (tilstopper ikke porerne).

Jojoba er allergivenligt.

Navnet Jojoba stammer fra ordet Hohowi, hvilket betyder frøene eller nødderne. Indianerstammer opdagede jojoba’s frø for at være gavnlige. De brugte olien til at behandle sår og forbrændinger. De opdagede også jojoba’s hud- og hårplejeegenskaber. Jojobaolie begyndte at erstatte hval og andre voksarter fra dyr, da de blev forbudt i 1970’erne. Jojoba er nu blevet anerkendt som endnu bedre på grund af dets fugtgivende virkning.

I dag er jojoba værdsat for dets allergivenlige, milde, men alligevel stærke kosmetiske egenskaber.

Du kunne også være interesseret i...